IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA U NIŠU: U lančanom sudaru beba povredila vrat i grudni koš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA U NIŠU: U lančanom sudaru beba povredila vrat i grudni koš!

U lančanom sudaru na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu povređena je beba i još četiri osobe.

U udesu su učestvovala tri vozila među kojima je u jednom bila cela porodica gde su povređene majka i njena beba, koja je zadobila povredu vrata i grudnog koša.

Hitna pomoć je brzo intervenisala, a u Urgentni centar su prevezene dve osobe i beba. Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 15.30 sati.

- Povređena su tri muškarca stara 25, 27 i 69. Povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka i beba koja je rođena ove godine su zbrinute na licu mesta i odmah prevezene u Klinički centar kao i još jedna osoba u ovom udesu - rečeno nam je u Hitnoj pomoći.

U policiji kažu da je istraga o uzrocima saobraćajne nesreće u toku, ali i nezvanično da automobili nisu držali bezbedno odstojanje na bulevaru tako da kada je zakočio vozač prvog automobila, ostali su se "zakucavali" u svako naredno.

- U udesu su učestvovala sva vozila iz Niša. Prvi je bio "folksvagen", drugo je "reno" i treće je "opel" gde je bila porodica s bebom - rekli su nam u policiji.

Beba je smeštena na Dečju hirurgiju i u dobrom je zdravstvenom stanju.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.