IZAZOV PO NACIONALNU BEZBEDNOST: Vlada SAD objavila izveštaj o NLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 01:05

IZAZOV PO NACIONALNU BEZBEDNOST: Vlada SAD objavila izveštaj o NLO

U izveštaju, koji je podnet Kongresu i javno objavljen, obuhvaćena su viđenja 144 objekata koje je vlada zvanično nazvala "neidentifikovanim vazdušnim pojavama", a koji datiraju od 2004.

Američka vlada danas je objavila dugoočekivani izveštaj o NLO u kojem je navedeno da analitičari iz sektora odbrane i obaveštajnih podataka ne raspolažu sa dovoljno podataka da bi utvrdili poreklo misterioznih letećih objekata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su viđali vojni piloti.

U izveštaju se zaključuje da ove pojave svakako dovode u pitanje bezbednost letenja i mogu predstavljati izazov po nacionalnu bezbednost SAD, i dodaje da za ove fenomene "verovatno ne može postojati samo jedno objašnjenje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izveštaj vlade SAD o NLO: Fenomeni u vazduhu i dalje neobjašnjeni

Izvor: RTS, 26.Jun.2021

Američka vlada objavila je dugoočekivani izveštaj o NLO u kojem je navedeno da analitičari iz sektora odbrane i obaveštajnih podataka ne raspolažu sa dovoljno podataka da bi utvrdili poreklo misterioznih letećih objekata koje su viđali vojni piloti. . U izveštaju,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.