IVAN IVANOVIC NE LICI NA SEBE Voditelj sokirao izgledom fanove

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVAN IVANOVIC NE LICI NA SEBE Voditelj sokirao izgledom fanove

Ivan Ivanović više ne izgleda onako kako ste navikli da ga vidite na televiziji! Više nije kratko podšišan sa urednom bradom, što je najviše začudilo njegove brojne pratioce na društvenim mrežama, budući da ovaj stil neguje godinama

Ivan je trenutno na moru, gde uživa pred novu sezonu emisije koju već godinama vodi. Odmara se u Rovinju, a izgleda da je doslovno shvatio reč "odmor", te je potpuno prestao da brine o bradi, ali i kosi.

Mnogi su ga uporedili >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa Robinzonom Krusoom, a neki su se osvrnuli i na izraz lica koji je Ivan napravio.

Kakav dan - napisao je ispod selfija na kojem se vidi koliko se promenio.

Podsetimo, Ivan je nedavno postao diplomirani pravnik.

Moram vam reći da sam srećan zbog diplome, jer je to meni bila jedna od najvažnijih stvari u životu. Fakultet sam završio, pre svega, zato što sam roditeljima dao obećanje pre dvadeset godina da ću diplomirati - rekao je Ivan Ivanović (41).

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.