ISPOVEST DEČAKA KOJI JE ZAPALIO BESKUĆNIKA Samo IZ ZABAVE sam bacio upaljene novine na njega

Izvor: Blic, 14.Dec.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST DEČAKA KOJI JE ZAPALIO BESKUĆNIKA "Samo IZ ZABAVE sam bacio upaljene novine na njega"

Samo iz zabave sam zapalio novine i bacio ih na njega, nije mi bila namera da čovek izgori - rekao je u polciji dvanaestogodišnjak koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu.

Kako nezvanično saznajemo deca su prvo htela da ukradu invalidska kolica koja su bila pored dva beskućnika. No, kad u tome nisu uspeli jer su ih beskućnici primetili, najmlađi od njih uzeo je svežanj novina, zapalio ih i bacio na beskućnika, koji je ležao pokriven starom dekom i ritama.

Čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odmah počeo da gori, a deca su u panici pobegla.

- Pomislili smo prvo da se čovek možda sam upalio sa cigarom. Međutim kada je ovaj drugi beskućnik došao sebi, jer je bio u alkoholisanom stanju, rekao nam je da su tu bila neka deca i palila novine. Verovatno je i preminuli beskućnik bio u alkoholisanom stanju – kažu nezvanično iz policije.

Trojica maloletnika privedeni su pa pušteni danas zbog sumnje da su u Futogu u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili beskućnika Dragutina T. koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

Iincident se dogodio oko 3.30 sati u Futogu, kada je jedan od dečaka bacio zapaljene novine na kartone sa kojima je beskućnik sa inicijalima D.T. (64) bio pokriven, a koji je zatim izgoreo.

Nesrećnom muškarcu izgorelo je 90 odsto tela.

Kako "Blic" saznaje, dečaci su čoveka zapalili dok je sa prijateljem ležao iza lokalne prodavnice u Bulevaru Oslobođenja broj 21.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.