POLICIJA DOBILA DOJAVU O MOGUĆOJ LOKACIJI OSTATAKA TELA ANE VOLŠ! Patrole odmah izašle na teren, češlja se šuma pored auto-puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 22:27

POLICIJA DOBILA DOJAVU O MOGUĆOJ LOKACIJI OSTATAKA TELA ANE VOLŠ! Patrole odmah izašle na teren, češlja se šuma pored auto-puta

Istražitelji su u utorak viđeni kako pretražuju šumovitu oblast pored glavnog auto-puta u mestu Pibodi, u Masačusetstu.

Tim državne policije Masačusetsa obišao je ulicu Burbon u blizini puta nakon što su dva člana zajednice koji nemaju veze sa krivičnim gonjenjem Brajana Volša kontaktirala istražitelje i rekla im da bi to područje "moglo da bude od interesa", rekao je portparol za Okružno tužilaštvo u Norfolku.

On je dodao da detaljna pretraga područja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "nije dala ništa novo" u vezi sa slučajem, koji je ranije ove godine izazvao interes javnosti u SAD, prenosi "Boston25njuz".

Brajanu Volšu (46), optuženom za ubistvo supruge suđenje će biti nastavljeno 23. avgusta pred sudom u Norfolku, u Masačusetsu, a tereti se za ubistvo i uništavanje tela svoje supruge.

U martu je velika porota okruga Norfolk optužila Brajana za ubistvo, dovođenje u zabludu policijske istrage i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Tužioci su tvrdili da je Brajan Volš ubio svoju ženu u njihovoj kući u Kohasetu za Novu godinu, raskomadao njeno telo i bacio njene ostatke na više autobuskih stanica. Njihova deca su navodno u to vreme bili kod kuće.

#AnaWalshe #BrianWalshe

A search connected to the disappearance and murder of Ana Walsh is underway today in a wooded area of Peabody, a source tells 5 Investigates.

Today’s search site is between Interstate-95 and a shopping center on Bourbon Street, less than one mile from… pic.twitter.com/zWlUo3FUtg

— 𝕏 🕵🏻‍♀️🦋L̤̮E̤̮G̤̮🅰️C̤̮Y̤̮🦋🕵🏻‍♀️ 𝕏 (@iamlegacy23) August 22, 2023

Istražitelji sumnjaju da su Anini odbačeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće. Potraga u utorak usledila je više od osam meseci nakon što su istražitelji pretražili obližnju stanicu za transfer kontejnera, gde su pronađeni testera za metal i krvlju natopljeni tepih za koji se veruje da sadrži biološke dokaze.

Rečeno je da su drugi dokazi prikupljeni iz 10 kesa za smeće koje su odložene u kontejner u stambenom kompleksu majke Brajana Volša.

Neki od tih dokaza uključivali su deo ogrlice koju je Ana nosila, Prada torbicu, karticu vakcine protiv COVID-a sa njenim imenom i druge predmete koji sadrže i Brajanov i Anin DNK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.