Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 21:56

DVE OSOBE POZVALE POLICIJU U VEZI ANE VOLŠ "Rekle su da bi to mesto moglo da bude od interesa, patrole odmah izašle na teren"

Istražitelji su u utorak viđeni kako pretražuju šumovitu oblast pored glavnog auto-puta u mestu Pibodi, u Masačusetstu. Kako prenose američki mediji, istraga je povezana sa smrću i nestankom Ane Volš.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POLICIJA DOBILA DOJAVU O MOGUĆOJ LOKACIJI OSTATAKA TELA ANE VOLŠ! Patrole odmah izašle na teren, češlja se šuma pored auto-puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023

Istražitelji su u utorak viđeni kako pretražuju šumovitu oblast pored glavnog auto-puta u mestu Pibodi, u Masačusetstu...Tim državne policije Masačusetsa obišao je ulicu Burbon u blizini puta nakon što su dva člana zajednice koji nemaju veze sa krivičnim gonjenjem Brajana Volša kontaktirala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.