ISKORISTILA KRATKOVIDU TINEJDŽERKU! Predstavljala se kao muškarac i OBMANULA JE NA NAJSUROVIJI NAČIN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 07:45

ISKORISTILA KRATKOVIDU TINEJDŽERKU! Predstavljala se kao muškarac i OBMANULA JE NA NAJSUROVIJI NAČIN!

Istina je ubrzo isplivala na videlo

Jedna Britanka optužena je da je prevarom navela kratkovidu tinejdžerku na intimni odnos, pretvarajući se da je muškarac i tražeći od nje da skine naočare.

Džordža Bilham (32), koja je imala pseudonim "Džordž Peri" prevarila je 19-godišnju devojku stvarajući lažne profile na društvenim mrežama i dopisujući se sa njom pod korisničkim imenom "Džordž_132", piše “Foks njuz”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon onlajn razgovora par se sreo 2021. Bilham je iskoristila "veoma loš" vid tinejdžerke, insistirajući od nje da skine naočare pre odnosa zbog čega je žrtva bila "praktično slepa". Bilham je na slici na društvenim mrežama koristila sliku plavokosog muškarca iz crtanog filma sa sunčanim naočarima, a navodno je rekla žrtvi da nosi odeću poput dukseva zbog svojih veza sa albanskom kriminalnom bandom.

Tinejdžerka je jednom pokušala da joj bokserice koje je Bilham nosila, ali ju je ova odbila navodeći da ima ožiljke.

- Ovo je slučaj u kojem je optužena obmanjivala nekog da je ona mladić – rekla je tužiteljka na suđenju.

Tinejdžerka je na kraju postala isfrustrirana zbog stalnih izgovora svog partnera koji nije želeo da ga ona intimno dodiruje. Postala je sumnjičava nakon saobraćajne nesreće kad je policija njenog partnera oslovila sa "Džordža" umesto "Džordž", ali je Bilham tvrdila da je koristila lažnu vozačku dozvolu.

Kako je vreme prolazilo tinejdžerka je na kraju zatražila od Bilham da dokaže svoj identitet, na šta je žena rekla da nema pasoš i dala fotografije plavokosog mladića. Frustracije su se konačno potvrdile u avgustu 2021, kad je pokušala da upozna Bilham sa svojom majkom koja je izrazila sumnju da je "dečko" njene ćerke muškarac.

- Samo priznaj da si uhvaćen, sada znam više nego dovoljno - napisala je tinejdžerka Bilhamovoj nakon što je istraživala po internetu.

- Ja sa čak i ne oblačim kao momak, to je prosto preuzelo moj život - odgovorila je žena.

Bilham je na kraju uhapšena i preti joj optužnica za seksualni napad. Ona je odbila saradnju sa vlastima nakon hapšenja i snažno porekla optužbe. Očekuje se da će odbrana ispitati da li je navodna žrtva zaista znala da je Bilham žena ili ne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.