ISIDORA BJELICA I MAJA VOLK SE POMIRILE: Bolest nas je ponovo spojila

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISIDORA BJELICA I MAJA VOLK SE POMIRILE: Bolest nas je ponovo spojila

Presrećna sam zbog pomirenja, jer se Maji divim kao ženi koja je postigla mnogo toga u životu i izborila se sa opakom bolešću, kaže Isidora

Dramaturg Maja Volk je obolela od raka grla, a spisateljici Isidori Bjelici se kancer pojavio na jajnicima. Iste metode u lečenju ove opake bolesti navele su ih da zaborave na nesuglasice, pređu preko teških reči i zajedničkom borbom i međusobnim savetima pobede bolest. Maja, koja tvrdi da se svojevremeno zabavljala sa Isidorinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << suprugom, Nebojšom Pajkićem, kaže da je bračnom paru zaboravila i oprostila to što su je nazivali crnim magom koji baca zle čini, a prešla je i preko toga što su, navodi, Pajkić i Isidora likovali kada se razbolela.

"Isidoru je zbog takvih reči i misli život opomenuo tako što je obolela. Dobro je da je ona to shvatila na vreme, promenila se i izvinila za sve ružne reči koje mi je uputila. Sada samo prijateljice i koristimo iste metode u borbi da nam se ova teška bolest ne vrati. U životu treba praštati i zato sam prihvatila obrazloženje da su oni sve ružne reči izgovorili dok su bili u bunilu svesti, pomračene negativnom energijom i ličnim nezadovoljstvima", rekla je Maja, kojoj je bračni par najviše zamerio što je napisala primedbe na Isidorinu magistarsku tezu, i što je Pajkićeve tekstove kao dramaturg u "Centar filmu" negativno ocenila. Iako je svojevremeno pričala da je Maja slučaj za psihijatre i da trabunja zbog teškog života koji je imala, sada joj je neizmerno drago što sa bivšom suparnicom ispija kafe.

"Presrećna sam zbog pomirenja, jer se Maji divim kao ženi koja je postigla mnogo toga u životu i izborila se sa opakom bolešću. Ona je dobra majka, veliki čovek i puno poštovanje imam prema njenom radu. Često tako ljudi zbog nekih besmislenih razloga zapadnu u sukobe, pa izgovore reči zbog kojih se kaju. Ima to veze i sa tim što smo nas dve prilično slične. Prijaju mi susreti sa njom i naši razgovori", istakla je Isidora, a na pitanje da li je bilo nečega između njenog supruga i Maje, odgovorila je sa osmehom: "Žene same treba da grade svoj odnos, jer čim se tu umeša muškarac nastaje haos. Meni je drago što smo nas dve izgladile situaciju, a Pajkić neka sam ispravlja svoje krive Drine".

(alo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pomirile se Isidora Bjelica i Maja Volk: Bolest nas je ponovo spojila!

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 11:19

Iste metode kojima su se služile u lečenju opake bolesti, navele su Maju Volk i Isidoru Bjelicu da zaborave na nesuglasice, pređu preko teških reči i zajedničkom borbom i međusobnim savetima pobede bolest...Isidora Bjelica, Maja Volk, foto: Vladimir Šporčić..Dramaturg Maja Volk je obolela od...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.