IPAK-JOJ-ANESTETIK-NIJE-UBRIZGALA-DRUGARICA-U-sobi-Ivane-Bodrozic-bio-medicinski-tehnicar

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK-JOJ-ANESTETIK-NIJE-UBRIZGALA-DRUGARICA-U-sobi-Ivane-Bodrozic-bio-medicinski-tehnicar

- Najpre se verovalo da je Ivanina drugarica donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri - rekao je izvor iz istrage.

Sobu 326 Ivane Bodrožić Bakić (31) u hotelu Hajat u noći kada je preminula posetio je medicinski tehničar s VMA.

- Dosadašnjom istragom došli smo do saznanja da je jedan muškarac bio u sobi Ivane Bodrožić u hotelu Hajat. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pretpostavlja se da je medicinski tehničar sa VMAi da joj je stavio bronilu i u nju ubrizgao propofol – kaže sagovornik iz istrage.

On dodaje da se pretpostavlja da je Ivana ranije nabavila pet ampula propofola od drugarice koja radi kao medicinska sestra na VMA.

- Najpre se verovalo da je ona donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri. On će, kao i Ivanina drugarica, biti saslušan u nastavku istrage. Ispotaćemo i ko je doneo ampule kojih nema u slobodnoj prodaji i koje se koriste prilikom operacija.

Smrt Ivane Bodrožić izazvala je veliko uznemirenje javnosti nakon što su sepojavile informacije da postoji mogućnost da je ubijena. Ona, je podsetimo, pronađena mrtva prošlog četvrtka sa špricem u podlaktici desne ruke, kada je sobaria hotela došla da pospremi sobu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI: Medicinski tehničar ubrizgao anestetik u venu Ivi Bodrožić!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014

Došli smo do saznanja da je Ivanu Bodrožić, koja je umrla zbog propofola, pre smrti posetio muškarac, kaže naš izvor..BEOGRAD - Medicinski tehničar s VMA bio je u sobi hotela „Hajat“ kod Ivane Bodrožić Bakić (31), koja je iste večeri preminula od prevelike doze propofola, saznaje Kurir...Preokret...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.