IMALA JE MAPU ZGRADE Identifikovana devojka koja je ubila decu u školi: Policija otkrila detalje - usledio ŠOK kad su pronašli ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 00:57

"IMALA JE MAPU ZGRADE" Identifikovana devojka koja je ubila decu u školi: Policija otkrila detalje - usledio ŠOK kad su pronašli ovo

Odri je poreklom iz Nešvila, a policija je u međuvremenu razgovarala sa njenim ocem, a saopštili su i da znaju gde je ona živela.

Odri Hejl (28) koja je u hrišćanskoj privatnoj školi u Nešvilu ubila šest osoba imala je detaljnu mapu te ustanove, saopštila je policija.

- Utvrdili smo da je kod sebe imala mapu škole sa ucrtanim detaljima kao što su nadzorne kamere, mesta za ulaz... Znamo da je ušla tako što je pucala u jedna vrata - saopštila je policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Policija je tokom uviđaja u školi osim mape pronašla i manifest.

- Našli smo manifest i neke natpise koji se odnose na današnji datum. Detaljno je napisamo šve što je planirala da se danas dogodi - saopšteno je.

U saoštenju se dodaje da je škola bila jedina na meti. Osumnjičena devojka, koju su dva policajca eliminisala na licu mesta, kod sebe je imala tri oružja, piše CNN.

The 6 victims fatally shot by the active shooter at Covenant School are identified as: Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs, and William Kinney, all age 9, Cynthia Peak, age 61, Katherine Koonce, age 60, and Mike Hill, age 61.

— Metro Nashville PD (@MNPDNashville) March 27, 2023

- Kod sebe je imala dve puške i pištolj. Verujemo da su dva oružja kupljena legalno - dodaje se.

Policija je ranije objavila i identitete žrtava. Sva tri učenika imala su devet godina i oni su identifikovani kao Evelin Dajkhaus, Vilijam Kini i Hali Skrugs, piše CNN.

U pucnjavi je ubijena i 61-godišnja Sintija Pik, 60-godišnja Ketrin Kunc i Majk Hill (60), saopštila je policija.

Očekuje se da će policija uskoro obvjaviti snimak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.