IMA TEŠKO POVREĐENIH U SUPERĆELIJSKOJ OLUJI: Jezive posledice nevremena u Srbiji, prelomi lobanje i pršljenova

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 09:59

IMA TEŠKO POVREĐENIH U SUPERĆELIJSKOJ OLUJI: Jezive posledice nevremena u Srbiji, prelomi lobanje i pršljenova

Hitne službe primile su više stotina poziva zbog srušenog drveća i saobraćajne signalizacije po ulicama i javnim površinama.

Deset osoba je povređeno, od kojih dve osobe imaju teže povrede koje su zadobile tokom nevremena koje je juče poslepodne zahvatilo Sremsku Mitrovicu.

Kako se saznajemo, tokom nevremena pao je krov sa kuće i jednu osobu (69) je teže povredio, zadobila je prelom vratnih pršljenova, koja je tokom noći prevezena za Beograd u Klinički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar Srbije, piše ozon.rs.

Druga teže povređena je osoba od 46 godina koja je zadobila prelom lobanje. Ona je transportovana u Klinički centar Vojvodine. Oba povređena muškog pola.

Tokom noći je bilo 42 pregleda u u hiruškoj i ortopedskoj ambulanti bolnice Sremska Mitrovica. Dva povređenasu zadržana u sremskomitrovačkoj bolnici, jedan na Opštoj hirurgiji dok je drugi povređeni smešten u jedinici intenzivne nege.

Hitne službe primile su više stotina poziva zbog srušenog drveća i saobraćajne signalizacije po ulicama i javnim površinama, oštećenja telefonskih i vodova električne energije, a jak vetar oštetio je krovove kuća, zgrada i privrednih objekata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.