IMA JEDNA PRIČA O ORLU I VRANAMA Vučićev video krije moćnu poruku: Pogledajte, možda se i vama svidi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 15:37

"IMA JEDNA PRIČA O ORLU I VRANAMA" Vučićev video krije moćnu poruku: Pogledajte, možda se i vama svidi! (VIDEO)

Idi toliko visoko da tvoji dušmani će sami otpasti - kazuje se u snimku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video snimak naslovljen kao "Ima jedna priča o orlu i vranama" koji je dobio od jednog krajišnika, a koji ima snažnu pouku.

- Ovo sam dobio od jednog Krajišnika, meni poznatog, i dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama svidi - istakao je predsednik Srbije u objavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ima jedna priča o orlu i vranama...

Kaže kad njega vrane napadnu, on leti toliko visoko, ne brani se nikako. Tako da one same otpadnu, jer one ne mogu dostići njegovu visinu. Pouka ove priče, brate moj, gledaj samo napred, jer svojim uspehom ćeš uništiti svoje dušmane.

Idi toliko visoko da tvoji dušmani će sami otpasti - kazuje se u snimku.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.