IDF pronašla tela trojice taoca

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 20:06

IDF pronašla tela trojice taoca

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su pronašle tela dva vojnika i jednog posetioca festivala koji su oteti tokom terorističkog napada 7. oktobra.

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su pronašle tela tri izraelska taoca koje je Hamas oteo u terorističkom napadu 7. oktobra koji je naterao Izrael da objavi rat.

IDF je saopštila da su tela 28-godišnjeg Elija Toledana, 19-godišnjeg Nika Bejzera i 19-godišnjeg Rona Šermana otkrile specijalne snage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje deluju u Gazi i vratile ih u Izrael.

Toledano, koji je imao dvojno francusko-izraelsko državljanstvo, bio je jedan od mnogih ljudi koji su oteti dok su prisustvovali muzičkom festivalu u južnom delu zemlje, navodi Tajms of Izrael.

Beizer i Šerman, obojica izraelski vojnici, odvedeni su 7. oktobra iz stanice vojne policije u blizini granice sa Gazom.

"IDF šalje porodicama svoje iskreno saučešće i nastaviće da ih podržava“, navodi se u saopštenju agencije.

"Naša nacionalna misija je da lociramo nestale i vratimo sve taoce kućama", dodaje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.