Petak, 15.12.2023.

17:41

IDF pronašla tela trojice talaca

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su pronašle tela dva vojnika i jednog posetioca festivala koji su oteti tokom terorističkog napada 7. oktobra.

Izvor: scrippsnews/M.S.

IDF pronašla tela trojice talaca
Foto: Profimedia

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su pronašle tela tri izraelska taoca koje je Hamas oteo u terorističkom napadu 7. oktobra koji je naterao Izrael da objavi rat.

IDF je saopštila da su tela 28-godišnjeg Elija Toledana, 19-godišnjeg Nika Bejzera i 19-godišnjeg Rona Šermana otkrile specijalne snage koje deluju u Gazi i vratile ih u Izrael.

Toledano, koji je imao dvojno francusko-izraelsko državljanstvo, bio je jedan od mnogih ljudi koji su oteti dok su prisustvovali muzičkom festivalu u južnom delu zemlje, navodi Tajms of Izrael.

Beizer i Šerman, obojica izraelski vojnici, odvedeni su 7. oktobra iz stanice vojne policije u blizini granice sa Gazom.

"IDF šalje porodicama svoje iskreno saučešće i nastaviće da ih podržava“, navodi se u saopštenju agencije.

"Naša nacionalna misija je da lociramo nestale i vratimo sve taoce kućama", dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

23 h

Podeli: