I, počelo je: Da li je ovo realno šta ova deca rade na današnji dan VIDEO

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 09:43

I, počelo je: "Da li je ovo realno šta ova deca rade na današnji dan" VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jedne škole, na kom učenici, pred početak časa imitiraju jučerašnji masakr u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Podsetimo, trinaestogodišnji dečak K.K. čiji pun identitet je MUP saopštio na vanrednoj konferenciji za medije, ušao je u školu sa dva pištolja i četiri molotovljeva koktela. Imao je spisak za likvidaciju dece, kao i plan kako će to da učini. Rezultat njegovog krvavog pira je devetoro ubijenih i sedmoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranjenih.

Već juče je zabeležen jedan slučaj kopiranja ovog užasnog događaja, što je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije. On je rekao da je juče jedan učenik u Vojvodini odmah zapretio nečim. "Odmah smo reagovali, zatvorili školu, odveli dete da se sa njim razgovara. Naravno, bila je potpno besmislena pretnja", rekao je Vučić u obraćanju povodom tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Zatim su zabeleženi postovi dece koji su pored slike dečaka ubice ostavljali komnetrare "kakav kralj", uz emotikone pištolja.

I danas je na društvenoj mreži osvanuo snimak dece iz jedne škole, nije jasno koje, osnovne ili srednje, ali bi se po uzrastu dece moglo zaključiti da je reč o srednjoj školi. Nije poznato ni u kojoj školi je nastao snimak. Ali, na njemu jedan dečak, pred početak časa, imitira pištolj, dreći mobilni telefon u ruci, i "puca" po učionici. Tako, "pogađa" druga, koji sedi na klupi, a on potom "pada".

Snimak je objavljen uz komentar "da li je ovo realno šta rade ova deca na današnji dan?".

Mediji su potom objavili i da je u Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu dečak M.D. nakon minuta ćutanja je izvadio puštolj i počeo da mlatara njim u vazduhu. Reč je o plastičnom pištolju. Odmah je prijavljeno policiji i socijalnoj službi. Incident se dogodio oko 7.30 časova. Pripadnici MUP-a su reagovali po prijavi i došli u pomenutu školu, potvrdjeno je Tanjugu u MUP-u. Sa učenikom i njegovim ocem će pripadnici MUP-a obaviti razgovor.

Da će to postati veliki problem upozoravalo je više stručnjaka tokom jučerašnjeg dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVOGA SMO SE SVI PLAŠILI! Počelo je - stravični snimci iz srpskih škola: Da li je realno šta deca rade na današnji dan? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023

Na društvenim mrežama pojavili su se jezivi snimci...Samo dan nakon nezapamćenog zločina u osnovnoj školi na Vračaru, na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jedne škole, na kom učenici pred početak časa imitiraju jučerašnji masakr...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jučerašnjem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.