OVOGA SMO SE SVI PLAŠILI! Počelo je - stravični snimci iz srpskih škola: Da li je realno šta deca rade na današnji dan? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 11:31

OVOGA SMO SE SVI PLAŠILI! Počelo je - stravični snimci iz srpskih škola: Da li je realno šta deca rade na današnji dan? (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavili su se jezivi snimci.

Samo dan nakon nezapamćenog zločina u osnovnoj školi na Vračaru, na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jedne škole, na kom učenici pred početak časa imitiraju jučerašnji masakr.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jučerašnjem obraćanju otkrio je da je već počeo slučaj kopiranja ove tragedije:

- Imali smo slučaj da je jedan učenik u Vojvodini odmah danas zapretio nečim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odmah smo reagovali, zatvorili školu, odveli dete da se sa njim razgovara. Naravno, bila je potpuno besmislena pretnja - rekao je Vučić i upozorio da može da dođe do pojave novih sličnih incidenata, što se naziva "copy cat" fenomen.

Na Tviteru je osvanuo snimak dece iz jedne škole, ne zna se tačno koje kao ni kog uzrasta su deca koja su njegovi akteri, ali svakako je šokantan. Naime, na snimku jedan dečak imitira da drži pištolj i "puca" po učionici. Tako "pogađa" drugara a on zatim "pada".

Snimak je objavljen uz komentar "Da li je ovo realno šta rade ova deca na današnji dan"

pic.twitter.com/WeBp2Cmqwm

— Дамир Окановић (@DamirOkanovic) May 3, 2023

Danas je i u osnovnoj školi u Obrenovcu dečak nakon minuta ćutanja izvadio pištolj i počeo njime da mlatara u vazduhu. U pitanju je plastični pištolj. Sve je prijavljeno policiji koja je ekspresno došla u školu. Sa tim dečakom i njegovim ocem razgovaraće pripadnici MUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.