I on je seksualni manijak?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I on je seksualni manijak?

Novinarka i književnica Suzan Braudi optužila je američkog glumca Majkla Daglasa za neprimereno seksualno ponašanje, što je on demantovao.

Braudi, koja je za Daglasa radila krajem osamdesetih, rekla je za NBC da je jednom prilikom Daglas otkopčao kaiš, stavio ruku u pantalone i dodirivao se u njenom prisustvu, prenosi AP.

Ona je dodala da ju je prijatelj upozorio da nikome to ne ispriča.

Dvostruki dobitnik Oskara ranije ovog meseca je za Dedlajn rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je očekivao optužbe osobe, koja je nekada bila zaposlena kod njega, da se ponašao neprimereno pred njom pre 32 godine.

Za optužbe protiv njega rekao je da su "potpuna laž i izmišljotina", te dodao da mu je supruga i koleginica Ketrin Zita Džons "bila velika podrška" u toj situaciji.

Catherine Zeta Jones and Michael Douglas look so in! The actress shared this sweet snap from her family’s vacation to India (@catherinezetajones)

A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) on Dec 29, 2017 at 7:14am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.