Majkl Daglas optužen za neprimereno seksualno ponašanje

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Daglas optužen za neprimereno seksualno ponašanje

Novinarka i književnica Suzan Braudi optužila je američkog glumca Majkla Daglasa za neprimereno seksualno ponašanje, što je on demantovao.

Braudi, koja je za Daglasa radila krajem osamdesetih, rekla je da je jednom prilikom Daglas otkopčao kaiš, stavio ruku u pantalone i dodirivao se u njenom prisustvu, prenosi AP.

Novinarka je dodala da ju je prijatelj upozorio da nikome to ne ispriča.

Dvostruki dobitnik Oskara ranije ovog meseca je za Dedlajn rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je očekivao optužbe osobe koja je nekada bila zaposlena kod njega, da se ponašao neprimereno pred njom pre 32 godine.

Za optužbe protiv njega rekao je da su "potpuna laž i izmišljotina", te dodao da mu je supruga i koleginica Ketrin Zita Džons "bila velika podrška" u toj situaciji.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.