I oblaci i sunce i kiša  do devet stepeni

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oblaci i sunce i kiša " do devet stepeni

Vreme u Srbiji će na severu pretežno sunčano, dok se u ostatku zemlje pre podne očekuje oblačno vreme, a tokom dana razvedravanje.

Najniže temperature će biti od nula do pet, a najviše dnevne od četiri do devet stepeni.

U Beogradu će pre podne biti oblačno, s povremenom kišom, a tokom dana razvedravanje. Temperatura će se kretati od pet do devet stepeni.

Narednih dana Srbiju očekuje oblačno i hladnije vreme, ponegde sa susnežicom i snegom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na hronično obolele. Osobama sa srčanim tegobama i bronhijalnom astmom se savetuje izvesna opreznost.

Meteoropatske reakcije su moguće u vidu pospanosti, i glavobolje. Savetuje se slojevito odevanje, kao i izbegavanje većih fizičkih napora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teretnjaci na Horgošu čekaju najduže, čak 500 minuta

Izvor: Blic, 10.Dec.2018

Na severu zemlje vozače očekuje pretežno oblačno vreme ali bez padavina, slaba kiša pada ovog popodneva u centralnoj Srbiji, dok sneg ima u višim planinskim predelima, zbog čega iz AMS S savetuju vozačima da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme, kao i da vožnju prilagodite uslovima na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.