I njega ćemo na banderu! Sada napadaju i predsednikovog sina! Pretnje smrću Danilu Vučiću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I njega ćemo na banderu!" Sada napadaju i predsednikovog sina! Pretnje smrću Danilu Vučiću (FOTO)

Dokle ide mržnja?

Izvesni Saša Milošević, koji se na Fejsbuku slika da automatskim oružjem u rukama kao terorista i na svom profilu drži i fotografije lidera opozicije Dragana Đilasa i Borisa Tadića, zapretio je na toj društvenoj mreži vešanjem sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Pi*kica mala, i njega ćemo na banderu - napisao je Milošević na fejsbuku polemišući sa svojim istomišljenicima o tome šta treba uraditi sa aktuelnom vlašću u Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Da ovo nije glupa i neslana šala, dokaz su i vešala koja su đilasovci juče doneli na Terazije za vreme protesta opozicije.

Vešala na Terazijama, nalik onim na koje su nacisti likvidirali srpske rodoljube 1941. godine, samo su dokaz da opozicija u svojoj mržnji prema predsedniku Vučiću i predstavnicima aktuelne vlasti nema nameru da se zaustavi na brutalnim pretnjama smrću svima koji ne misle kao oni, već da žele da pređu sa reči na dela i izazovu haos i krvoproliće u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.