I danas TOPLO: Temperatura do 31 stepen

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018, 06:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas TOPLO: Temperatura do 31 stepen

Najniža temperatura devet stepeni

U Srbiji će ujutro ponegde po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pročitajte i:

Vetar će biti slab do umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od devet do 17, najviša od 27 do 31 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko 17, najviša oko 29 stepeni.

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata je moguća glavobolјa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.