Sutra pretežno sunčano i toplo, do 31 stepen

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo, do 31 stepen

U Srbiji će sutra ujutro ponegde po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab do umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od devet do 17, najviša od 27 do 31 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko 17, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 29 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplo. U petak posle podne na jugozapadu, a u subotu i nedelju i u ostalim krajevima biće promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza zasredu, 12. septembar 2018:

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata je moguća glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza – 12. septembar

Izvor: RTS, 11.Sep.2018

Pretežno sunčano i toplo. . Vetar slab i umeren, severozapadni, uvece jugoistocni. Najvisa dnevna temperatura od 27 do 31 stepen.. .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor: RHMZ).11.09.2018....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.