I U ČAČKU REDOVI: Od danas povećan broj punktova za vakcinaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:37

I U ČAČKU REDOVI: Od danas povećan broj punktova za vakcinaciju

U Srbiji vlada veliko interesovanje za vakcinaciju protiv korona virusa.

Kako je saopštio Radni tim za sprečavanje širenja epidemije, na teritoriji grada Čačka vakcinisano je 720 građana u jednom danu.

Imunizacija je obavljena na dva punkta - u Plavoj hali i u Domu kulture. Od početka postupka imunizacije, u Čačku je ukupno vakcinisano skoro tri hiljade građana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Masovna vakcinacija nastavlja se i na još četiri lokacije na teritoriji Čačka, Dom kulture u Mrčajevcima, Dom kulture u Konjevićima, u prostorijama MZ Ključ u Balkanskoj ulici i prostorijama MZ Ljubić kej.

Odziv za imunizaciju je odličan, a pored onih koji su dobili pozive za vakcinu, veliki je broj i lica koja nisu sačekala sa pozivima, gužve su i redovi, ali niko nije vraćen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gužve za vakcinaciju u Čačku, morala da dođe i komunalna policija

Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2021

Na punktu u Domu kulture u centru Čačka, zbog velikih gužvi, komunalna policija je danas morala da reguliše situaciju. Slično se dogodilo i u nedelju na punktu u Plavoj hali u Atenici, pa je morala da interveniše i policija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.