I SRBIJA JE IMALA MASAKR OD DEVET UBIJENIH LJUDI: Ništa nije slutilo na najveći zločin od pre 15 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 19:35

I SRBIJA JE IMALA MASAKR OD DEVET UBIJENIH LJUDI: Ništa nije slutilo na najveći zločin od pre 15 godina

Broj žrtava masakra na Cetinju, koji je počinio V.B, raste iz časa u čas.

Muškarac V. B. (34) koji je nešto pre 16 sati otvorio vatru iz vatrenog oružja na sugrađane iza zgrade Vladinog doma na Cetinju, po zanimanju je pomorac nezvanično saznaje portal Srbija Danas.

Još uvek nije utvrđen tačan broj ubijenih i ranjenih, a prema poslednjim informacijama govori se da je 11 osoba preminulo, među kojima su i deca. Ranjeno je najmanje deset osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Još uvek nije poznato da li je napadač izvršio samoubistvo nakon zločina ili ga je ubila policija.

Uzrok krvavog pira je najverovatnije porodični sukob. Kako je preneo Telegraf, on je pucao iz lovačkog karabina.

Ovakav slučaj se ne pamti u Crnoj Gori, a veoma potseća na masovno ubistvo koje je šokiralo čitavu javnost u Srbiji. Dogodilo se 27. jula 2007. godine u selu Jabukovac kod Negotina, kada je tada tridesetdevetogodišnji Nikola Radosavljević u crno zavio šest kuća u rodnom selu. On je lovačkom puškom ubio devetoro svojih komšija, među njima i jednog petnaestogodišnjeg dečaka.

Nezapamćenom zločinu je prethodila porodična svađa koja se dogodila 26. jula kada je Radosavljević pretukao svoju suprugu, optuživši njenu majku da je na njega bacila vlašku magiju. Sutradan je pokušao samoubistvo i to tako da je želeo da skoči u bunar. Međutim, spasio ga je komšija, a Radosavljević je onda uzeo lovačku pušku iz kuće i redom ubio svoje komšije. Policija ga je uhapsila oko 1:30 ujutru na seoskom groblju, gde ga je i sprečila da izvrši samoubistvo. On je i dan-danas u specijalnoj bolnici u zatvoru na lečenju. Više pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE UBICA SA CETINJA: U krvavom piru oduzeo 11 života

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je V. B.(34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema poslednjim informacijama najmanje 11 osoba, među kojima su i deca...Ovo je Vučko Borilović (34) koji je danas u krvavom piru na Cetinju prema poslednjim informacijama ubio najmanje 11 osoba,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.