OVO JE UBICA SA CETINJA: U krvavom piru oduzeo 11 života

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 20:36

OVO JE UBICA SA CETINJA: U krvavom piru oduzeo 11 života

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je V. B.(34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema poslednjim informacijama najmanje 11 osoba, među kojima su i deca.

Ovo je Vučko Borilović (34) koji je danas u krvavom piru na Cetinju prema poslednjim informacijama ubio najmanje 11 osoba, a ranio još šewstoro sugrađana. Među žrtvama imai dece.

Četiri osobe su prebačene u Klinički centar Crne Gore, među njima i policajac kog je Borilović upucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glavu. Nije poznato da li je napadač izvršio samoubistvo nakon zločina ili ga je ubila policija. Borilović je posle masakra sprečavao Hitnu pomoć da priđe povređenima.

RTCG saznaje da je tragedija prethodio porodični sukob, nakon čega je napadač nasumice pucao na prolaznike na ulici. Napadač je pucao i na policiju, a u tom obračunu je ubijen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.