I ONI GA ISPALILI Hladan tuš za Zelenskog - želeo da poseti Izrael, ovakvom odgovoru se nije nadao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 13:48

I ONI GA "ISPALILI" Hladan tuš za Zelenskog - želeo da poseti Izrael, ovakvom odgovoru se nije nadao

Mediji prenose da jeZelenski hteo u posetu solidarnosti Izraelu, rečeno mu da nije pravo vreme?

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponudio je da dođe u posetu solidarnosti Izraelu nakon napada Hamas, ali mu je rečeno da "nije pravo vreme" za takvu posetu, prenose danas mediji na hebrejskom.

Kako podseća Tajms of Izrael, Zelenski je nakon napada snažno stao u odbranu Izraela, istakavši da Izrael ima neosporno pravo da se brani od napada, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao, palestinskih terorista.

Izrael je više puta izrazio podršku Ukrajini od početka ruskog napada u februaru prošle godine, ali nije želeo da joj pruži vojnu pomoć, što je izazvalo diplomatske tenzije između Kijeva i Tel Aviva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mediji: Zelenski hteo u posetu solidarnosti Izraelu, rečeno mu da nije pravo vreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2023

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ponudio je da dođe u posetu solidarnosti Izraelu nakon napada Hamas, ali mu je rečeno da nije pravo vreme za takvu posetu, prenose danas mediji na hebrejskom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.