I Kostajnica skuplja prilog za »male Iliće«

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Kostajnica skuplja prilog za »male Iliće«

KOSTAJNICA - Članovi omladinskog klub ''Feniks'' Kostajnica je humanim gestom odgovorili na poziv humanitarne organizacije „Budimo ljudi“ iz Banja Luke da se priključi akciji „Za male Iliće“ iz Bratunca i pod geslom “Kostajnica za Iliće“ počeli da prikupljaju novčana sredstva.

U lokalnim prodavnicama i ugostiteljskim objektima postavljene su "kasice-teglice", označene i namjenjene za dobrovoljne priloge građana, a drugi dio akcije predstavljaće postavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << promotivnog štanda sa kutijom za dobrotvorne priloge, za vrijeme održavanja turnira u uličnoj košarci „Streetball Kostajnica 2015“, od 4. do 6. avgusta.

Kompletna akcija će se završiti 6.avgusta, nakon čega će sav prikupljeni novac članovi kluba uplatiti na račun za pomoć porodici Ilić iz Bratunca. Oni pozivamo sve sugrađane da se odazovu i podsjećaju da “nečije malo nekom može biti mnogo”.

Ovoj akciji su se odazvale već mnogobrojne organizacije iz različitih gradova u Republici Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.