I KAMEN BI ZAPLAKAO: Dok je u Mađarskoj spašavao povređenu decu, poginuli mu ćerka i sin (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Dok je u Mađarskoj spašavao povređenu decu, poginuli mu ćerka i sin (VIDEO)

Sudbina se surovo poigrala sa ovim nesrećnim čovekom

Posle stravične nesreće koja se dogodila u petak u italojanskom gradu Veroni, kada je smrtno stradalo 16 osoba, svet i dalje ne prestaje da priča o ovoj tragediji. Ovog puta u centru pažnje je profesor fizičkog vaspitanja Džordž Vig, koji se više puta veraćao u autobus i rizikujući svoj život, spašavao povređenu decu. Da tragedija bude veća u istoj nesreći poginuli su njegovi sin i kćerka!

Od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zvanično potvrđena smrt mladog Balaza, njegovi prijatelji se opraštaju od njega na društvenim mrežama, a poslednju poruku je uputio i njegov hokejaški klub koji je izrazio tugu zbog tragičnog gubitka.

Erika Vigh, profesorova supruga, koja je preživjela nesreću posvedočila je kako su njen surug i ćerka Laura, sedeli jedno pored drugog u vreme požara.

-Kada se autobus zabio u zid Laura je iskliznula sa sedišta. Džordž ju je pokušao izvući ali ga je tada udar odbacio pet metara dalje od nje i već je bilo prekasno. Video je samo vatru i ništa drugo. Oseća se krivim i ne može oprostiti sebi što nije uspeo da joj pomogne- rekla je Erika koja tada još nije znala da je preminuo i njihov sin Balaz:

-Barem je Balaz među preživelima, teško povređen, ali živ- tvrdila je ona, pre nego što je dobila potvrdu strašne istine.

16 morti nel bus ungherese incendiatosi dopo scontro contro un pilone dell’A4 vicino Verona intervento #vigilidelfuoco @emergenzavvf pic.twitter.com/WYdTKB1930

— VigilFuoco Veneto (@vvfveneto) January 21, 2017

Džordž Vit je posle nesreće smešten u bolnicu zbog opekotina i trenutno je u teškom stanju. Podsetimo, u petak uveče je u italijanskom gradu Veroni došlo do strašne nesreće u kojoj je poginulo 16 osoba, uglavnom dece uzrasta 16 do 18 godina. Oni su se vraćali iz skijaškog kampa u Francuskoj. U autobusu je u trenutku nesreće bilo 36- oro učenika, nekoliko bivših učenika, troje profesora i nekoliko članova porodica profesora.  Do nesreće je došlo kod izlaza s auto-puta kod Verone kada se autobus zabio u zid i zapalio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.