Humanitarna akcija: Kupite dres Vidića, Petkovića, Ibrahimovića, Van Persija, Bekama... i pomozite maloj Nađi

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija: Kupite dres Vidića, Petkovića, Ibrahimovića, Van Persija, Bekama... i pomozite maloj Nađi

Humanitarna akcija za lečenje devetogodišnje Nađe Novaković nastavlja se donacijom dresova poznatih domaćih i svetskih fudbalera.

 

Nađi je hitno potrebno 300.000 evra za transplataciju koštane srži u Nemačkoj, a deo sredstava mogao bi da bude prikupljen prodajom pomenutih dresova.

 

Aukcija je zakazana za ponedeljak u 19 časova u Osnovnoj školi "Ivo Andrić“, Ulica Ivana Mičurina 32 na Kanarevom brdu.

 

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je najavljeno, svi koji budu želeli da učestvuju u akciji moći će da kupe originalne majice Nemanje Vidića, Lazara Markovića, Marka Pantelića, Robina van Persija, Dejvida Bekama, Nikole Drinčića, Zlatana Ibrahimovića.

 

U međuvremenu spisku su priključeni i dres Vladimira Bogdanovića, sa potpisima prvotimaca Crvene zvezde iz sezone 2008/2009, pa dresovi Stefana Šćepovića iz Hihona, Marka Pantelića iz Olimpijakosa, Nenada Kovačevića iz Lansa, Ramba Petkovića iz Venecije.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarna akcija: Kupite dres fudbalskih zvezda i pomozite maloj Nađi

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014

Humanitarna akcija za lečenje devetogodišnje Nađe Novaković nastavlja se donacijom dresova poznatih domaćih i svetskih fudbalera. .. ..Nađi je hitno potrebno 300.000 evra za transplataciju koštane srži u Nemačkoj, a deo sredstava mogao bi da bude prikupljen prodajom pomenutih dresova... ..Aukcija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.