Hteo policajcu da otme pištolj

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo policajcu da otme pištolj

LEKSOVAC – Policija je uhpasila M.S. (23) iz Leskovca zbog sumnje da je prilikom službenog legitimisanja pokušao da otme pištolj policajcu-pozorniku.

Policijski službenik je 30. septembra oko 3,30 sati u centralnom gardskom parku u Leskovcu upozorio grupu mlađih Leskovčana, koji su konzumirali alkohol, da svojim ponašanjem ne uznemiravaju mir i spokjstvo građana, i potom ih legitimisao.

M.S. se je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << leđa prišao policajcu i rukom uhvatio dršku njegovog pištolja, ali je ovaj upotrebio silu i sprečio izgrednika i u nameri da pobegne sa mesta incidenta.

Tom prilikom kod M.Š. iz Leskovca je pronađen PVC paketić marihuane, protiv koga je podneta krivična prijava.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušao da otme pištolj policajcu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2012

M. S. (23) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da otme pištolj policajcu prilikom legitimisanja, saopštila je leskovačka policija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.