Hteo je da UBIJE ženinog ljubavnika, pa pucao u POGREŠNOG ČOVEKA, a onda uradio nešto još GORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo je da UBIJE ženinog ljubavnika, pa pucao u POGREŠNOG ČOVEKA, a onda uradio nešto još GORE!

Napravio haos

Aldin Džaltur (38) iz naselja Hrasnica još uvek je na kriminalističkoj obradi u MUP Kantona Sarajevo, nakon što je uhapšen danas u Hrasnici nakon dramatične potere koja je usledila nakon što je pucao iz pištolja na parkingu ilidžanske Termalne rivijere.

Naime, Džaltur je jutros oko 9.45 časova, pucao u pravcu automobila muškarca, za kojeg je navodno sumnjao da ga supruga s njim vara. Ispostavilo se, međutim, da je pucao u pogrešnog muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da to uopštee nije bila ta osoba na koju je ciljao.

Nakon toga, Džaltur se dao u beg prema naselju Otes. Došavši u blizinu podvožnjaka u Otesu udario je u automobil BMW. Potom je izašao iz vozila i sukobio se s vozačem BMW, želeći mu oteti auto. Vozača je udario šakom, razbivši mu arkadu.

U tom trenutku, sasvim slučajno naišli su pripadnici sarajevske krim-policije, koji su bili na putu prema poslu. Videvši dva vozila i krvavog vozača BMW kako leži, zaustavili su auto i istrčali da pomognu, misleći da se radi o saobraćajnoj nesreći.

Džaltur je tad iskočio iza vozila i uperio pištolj krim-inspektoru u glavu. Držeći ga tako na nišanu, uskočio je u svoje vozilo, kojim je potom udario u policijsko vozilo, a zatim nastavio dalje da beži.

Ne želeći da dovode u opasnost živote građana u naseljenom mestu, policajci su pustili da pobegne, obavestivši o tome patrole na terenu. Džaltura je policija konačno stigla u blizini zgrade u kojoj stanuje, u Hrasnici, gde su ga izvukli iz vozila i uhapsili.

Vozač BMW je nakon ukazane lekarske pomoći, pušten na kućno lečenje i na sreću nije zadobio teže povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.