Hrvatski carinik tražio od turistkinje oralni seks

Izvor: AlternativneVesti.com, 21.Jul.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski carinik tražio od turistkinje oralni seks

Hrvatski carinik na prelazu Plovanija sa Slovenijom tražio je od jedne slovačke turistkinje oralni seks kako bi je pustio u zemlju, objavili su slovački mediji, što je portparol carine demantovao. Slovačka ambasada u Zagrebu potvrdila je da je upoznata sa slučajem kada se pre tri dana jedan hrvatski carinik navodno neprimereno poneo prema mladoj slovačkoj turistkinji, zatraživši od nje oralni seks kako bi nju i društvo pustio u Hrvatsku.
Jedan član porodice te devojke predao je >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << zvaničnu pritužbu ambasadi Slovačke u Zagrebu, prenela je slovačka agencija TASR.
Neki slovački mediji juče su pisali o tome, ističući da su carinici najpre izdvojili vozilo u kome su se nalazila dva mlada Slovaka s dvema prijateljicama.
Tražeći od njih da im kažu gde su sakrili drogu, carinici su najpre detaljno pretražili celo vozilo i njihove stvari.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.