Hrabri pitbul ostao bez noge dok je spasavao vlasnicu koja se onesvestila na pruzi

Izvor: Blic, 10.Maj.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri pitbul ostao bez noge dok je spasavao vlasnicu koja se onesvestila na pruzi

Hrabri pitbul Lili je prošle nedelje spasila život vlasnici koja je pala u nesvest preko železničke pruge u Širliju, u SAD, nekoliko trenutaka pre dolaska voza. Vlasnica Kristina Spejn (54) je ostala nepovređena, ali je neustrašivi pas ostao bez prednje noge.

Osmogodišnji pitbul Lili zubima je vukla svoju vlasnicu sa pruge i uspela da joj spasi život.

Vozovođa kaže da je primetio ženu i psa na šinama malo posle ponoći, 3. maja, i da je pokušao da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompoziciju. Iako žena nije povređena, njen pas je zadobio teške povrede i prbačen je u bolnicu u Aktonu.

Tamo se Lili i Kristini pridružio njen sin Dejvid Lantejn.

- Prva stvar koju sam video su te velike, prelepe oči koje zure u mene, a onda sam ugledao da joj je prednji desni deo tela povređen - rekao je Dejvid za "ABC News".

Dejvid je ispričao kako je spasio Lili pre tri godine i usvojio je, misleći da će pas biti odličan poklon za njegovu majku koja se borila sa alkoholizmom i depresijom.

- Ja sam spasao Lili, a sada je ona spasila život mojoj mami. Nadam se da će naša priča da obiđe svet i da svi vide kakvi su pitbulovi - rekao je Dejvid.

Lili je tokom vikenda imala dve operacije, i amputirana joj je prednja desna noga. Lekari kažu da će moći ponovo da hoda, ali da će navikavanje biti malo teže i trajati nekoliko nedelja.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Taj verni brat pitbul

Izvor: medio.rs, 11.Maj.2012, 13:15

Hrabri pitbul ostao bez noge dok je spasavao vlasnicu koja se onesvestila na pruzi

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.