Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2023, 19:47

Hovenijer posetio zapaljenu kuću srpske porodice kod Istoka: Kriminalni čin

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer posetio je danas kuću povratničke porodice Jozić u selu Verić na KiM, u blizini Istoka, koja je pre dve noći zapaljena, i osudio taj, kako je rekao, kriminalni čin, kao i nameru da se zastraši povratnička porodica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Kriminalni čin": SAD osudile paljenje srpske kuće na KiM

Izvor: B92, 11.Jul.2023

Ambasador SAD na Kosovu Džefri Hovenijer obišao je danas kuću porodice Jozić u selu Verić, kod Istoka, koja je zapaljena, i osudio podmetanje požara...On je naveo da se time obeshrabruje povratak ove porodice..."U ovom domu je podmetnut požar. Posetio sam ga da se sam uverim, uz dozvolu porodice,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.