Homen: Za Nastiće 20.000 dolara!

Izvor: Press, 20.Jan.2011, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Homen: Za Nastiće 20.000 dolara!

Vlada Srbije usvojiće na današnjoj sednici predlog Ministarstva pravde da se porodici Nastić uplati 20.000 dolara za sudske troškove u procesu pred Dečjim sudom u SAD, u kome pokušava da vrati decu koja su joj oduzeta Kako nam je rekao državni sekretar Slobodan Homen, novac će biti isplaćen iz tekućih budžetskih rezervi.
- Osnov za isplatu novca i pomoć porodici Nastić predstavlja član 13 Ustava Republike Srbije koji jasno kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Srbija dužna da štiti prava i interese svojih građana u inostranstvu - ističe Homen, i dodaje da je Ministarstvo pravde već obezbedilo pozitivna mišljenja od svih nadležnih ministarstava.
Vuk Nastić rekao je juče za Press da je beskrajno zahvalan vladi na ovoj podršci.
- Nemam reči da zahvalim našoj vladi, a novac nam je zaista potreban za advokate, pošto ja ne radim od kada je ova drama počela - kaže Vuk.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.