Za odbranu Nastića 20.000 dolara

Izvor: S media, 20.Jan.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za odbranu Nastića 20.000 dolara

Ministarstvo pravde Srbije predložiće vladi da sutra donese zaključak da se porodici Nastić na ime naknade troškova zastupanja u postupcima pred sudovima SAD, posle oduzimanja starateljstva nad njihovom decom, uplati 20.000 dolara, izjavio je državni sekretar tog ministarstva Slobodan Homen.

Homen je rekao Beti da se sredstva obezbedjuju po osnovu člana 13. Ustava koji kaže da je Republika Srbija dužna da štiti i da preduzima sve mere u cilju zaštite interesa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svojih gradjana.

Prema njegovim rečima, Ministarstvo pravde dobilo je pozitivno mišljenje svih drugih nadležnih ministarstva u vezi sa ovom odlukom.

Oporavak malih Nastića trajaće dugo

Američke vlasti: Nastići nisu krivi

Bračni par Nastić, koji živi u Kaliforniji, optužen je za seksualno zlostavljanje svoje dece, Nastasije (5) i Damjana (8) pošto su u kompjuteru Vuka Nastića, prilikom popravke, pronadjene fotografije njihove dece bez odeće.

Nastićima je zbog optužbi za seksualno zlostavljanje privremeno oduzeto starateljstvo nad decom koja su prebačena u hraniteljsku porodicu, a potom i razdvojena.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Homen: Za odbranu Nastića 20.000 dolara

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2011

Ministarstvo pravde Srbije predložiće vladi da sutra donese zaključak da se porodici Nastić na ime naknade troškova zastupanja u postupcima pred sudovima SAD, posle oduzimanja starateljstva nad njihovom decom, uplati 20.000 dolara, izjavio je državni sekretar tog ministarstva Slobodan Homen...Homen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.