Holivudski zavodnik voli jednu Srpkinju, zbog nje u svađi sa majkom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski zavodnik voli jednu Srpkinju, zbog nje u svađi sa majkom

Holivudski glumac Kristijan Bejl već 17 godina je u braku sa Sandrom Blažić, američkom agentkinjom srpskih korena. Sandra, čije je pravo ime Srboslava, dete je srpskih emigranata koji su krajem šezdesetih godina otišli u Ameriku i koja mu je vratila veru u ljubav i brak.

Velški glumac godinama se zaklinjao da brak nije za njega i da se nikada neće oženiti, zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj nijedan brak nije uspeo.

- Nikad nisam planirao da se oženim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << U mojoj porodici svi su razvedeni pa nisam imao zdravo mišljenje o braku - rekao je pre fatalnog susreta sa Sibi.

Ona je bila asistent Vinoni Rajder. Usledila je kratka romansa, a Sibi i Kristijan venčali su se tajno u Las Vegasu 2000. godine.

Ipak, njegov izbor nimalo se nije svideo njegovoj majci i sestri, pa se glumčeva porodica često svađala.

Tek sada on je otkrio da sa njima više ne razgovara. Svađa je prerasla u incident, Bejl je iz hotelske sobe izbacio sestru i majku i odrekao ih se zbog svoje ljubavi.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Ona je snažna i otresita, ne trpi gluposti i zato je volim - izjavio je Bejl o svojoj supruzi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poznati glumac se odrekao porodice zbog Srpkinje

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2017

Poznati glumac Kristijan Bejl je već 17 godina u braku sa američkom agentkinjom srpskih korijena Srboslavom Sandrom Blažić...Sandra je dijete srpskih emigranata koji su šezdesetih godina emigrirali u Ameriku. Glumac se godinama zaklinjao da brak nije za njega, zbog loših odnosa u svojoj porodici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.