Holivudske zvezde zahtevaju “plan za kontrolu oružja”

Izvor: Blic, 23.Dec.2012, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudske zvezde zahtevaju “plan za kontrolu oružja”

Holivudske zvezde pozivaju vlasti da zaustave oružano nasilje u zemlji i pitaju “Koliko još?”

Bijonse, Dženifer Aniston, Džejmi Foks i druge poznate ličnosti, kao što su Gvinet Paltrou, Džesika Alba, Riz Viderspun, Kris Rok, Vil Ferel i Džulijan Mur, traže da se pod hitno nešto preduzme kako bi prestao pokolj širom SAD.

Oni su snimili crno-beli video spot u kome se obraćaju javnosti, prisećajuči se pucnjava koje su se dešavale tokom poslednje decenije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
“Koliko još? Koliko još koledža? Koliko još školskih razreda? Koliko još bioskopa?”, glasi njihovo pitanje. “Zahtevajte plan”, obraćaju se građanima. “Kao Amerikanac, kao ljudsko biće, za decu Sendi Huka. Vreme je da naši lideri reaguju.”

Video je postavljen samo nekoliko sati nakon što je Nacionalna asocijacija za oružje pozvala da u svakoj školi u SAD budu postavljeni naoružani policajci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezde protiv oružja

Izvor: Tracara.com, 23.Dec.2012

Mnoge zvezde podržale inicijativu Brojne holivudske zvezde okupile su se oko iste inicijative: oni pozivaju vlasti da zaustave oružano nasilje u zemlji i pitaju se ‘Koliko još?’Samo neke od poznatih ličnosti koje zahtevaju od vlade zaustavljanje oružanih sukoba su: Beyonce, Selena Gomez, Jennifer...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.