Hoćemo li u Šabac na vašar? Čuvena manifestacija na NOVOJ LOKACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćemo li u Šabac na vašar? Čuvena manifestacija na NOVOJ LOKACIJI

Kako će promena mesta uticati na broj posetilaca i poslovanje zakupaca, znaće se na kraju vašara

Ove godine čuveni vašar u Šapcu održava se na novoj lokaciji. .

Pročitajte i:

Za Šapčane nema dvoumljenja oko odgovora na stihove poznate pesme, "Hoćemo li u Šabac na vašar". Na vašar se obavezno ide i tako je već ceo vek, koliko postoji Malogospojinski panađur.

Ove godine, međutim, nova lokacija pokrenula je pitanje u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakav će biti ekonomski saldo.

- Kad sumiramo na kraju rezultate videćemo da li će se isplatiti nadamo se da bude lepo vreme - kaže jedan od prodavaca na vašaru.

- Platio sam 9.100 po metru, ako bude posetilaca biće i prodaje biću zadovoljan - nada se trgovac na vašaru.

Snežana Đokić, direktorka JKP, "Stari grad" Šabac najavljuje:

- Tek predstoji izdavanje prostora za tri dana to su prostori za zakupce koji se ne zadržavaju desetak dana kao ovi drugi, tako da će broj izdavača biti veći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.