Hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši?! Državni vrh Srbije ŽESTOKO REAGOVAO na skandaloznu izjavu Komšića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši?!" Državni vrh Srbije ŽESTOKO REAGOVAO na skandaloznu izjavu Komšića!

Poruku novog člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati, jer će u suprotnom, kaže, biti problema.

- Gospodin Komšić nam neprekidno preti i to smo razumeli, ali pre nego što mu odgovorim na ovu poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretnju, samo hoću da ga pitam - ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kada misli da nam da odgovor na to jednostavno pitanje - rekao je Vulin.

Dokaz da imate državu jeste kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen, podvukao je Vulin.

Komšić je danas rekao da će sa pozicije na koju je izabran u punoj meri biti posvećen da odnosi sa Srbijom i Hrvatskom budu dobri i prijateljski, ali i da u Beogradu i Zagrebu treba da se zna da je granica na Drini, odnosno Uni.

Poručuje da i Srbija i Hrvatska mogu računati na njega, uz poruku:

- Ali vas molim, i u Zagrebu i Beogradu, samo da znate, gde prelazite granicu. I gde pokazujete dokumenta. To je na Savi, to je na Drini, to je na Uni. Samo to poštujte i nećete imati nikakvih problema sa mnom - rekao je Komšić.

Na opasku da njegova poruka "nećete imati problema sa mnom", zvuči gotovo kao pretnja, Komšić kaže:

- Ja ne pretim. Nisam ja baš toliko moćan da nekome pretim, samo tražim poštovanje ove zemlje. I od Zagraba i od Beograda. Tražim da se poštuje gde je fizička granica ove zemlja i granica lepog, normalnog ponašanja - rekao je Komšić.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: Hoće li Komšić da nas šamara ili zavrće uši?

Izvor: Blic, 04.Nov.2018

"Poruku novog člana Predsedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši", upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu da je granica sa Srbijom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.