Hoće da budu lekari, ali ne i tapetari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće da budu lekari, ali ne i tapetari

NOVI SAD -

Osmaci neraspoređeni nakon prvog upisnog kruga, danas su popunjavali i predavali liste želja za upis u srednje škole, u kojima je ostalo slobodnih mesta. Nakon prvog upisnog kruga u srednje škole u Srbiji ostalo je oko 1.100 neupisanih učenika, a kao i prethodnih godina, slobodnih mesta nema u medicinskim i ekonomskim školama, kao i u gimnazijama.

Na raspolaganju je još oko 13.000 slobodnih mesta za koje su danas budući srednjoškolci popunjavali listu želja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Najmanje interesovanje bilo je za trogodišnje škole.

Raspored učenika po školama, smerovima gimnazija i obrazovnim profilima biće objavljen u sredu, a učenici će se za nastavak školovanja upisivati 12. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.