Druga šansa za neupisane osmake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2012, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga šansa za neupisane osmake

BEOGRAD -

Osmaci neraspoređeni nakon prvog upisnog kruga, danas popunjavaju i predaju listu želja za upis u srednje škole, u kojima je ostalo slobodnih mesta.

Liste će popunjavati od 9 do 15 sati u svojim matičnim osnovnim školama, a slobodnih mesta ima u tehničkim školama, elektro i mašinskoj struci, trogodišnjim zanatima, ali i nekim četvorogodišnjim profilima.

Raspored učenika po školama, smerovima gimnazija i obrazovnim profilima biće objavljen u sredu, a učenici će se za nastavak školovanja upisivati 12. jula.

Za drugi krug ostalo je oko 1.100 đaka i oko 13.000 mesta u srednjim školama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga šansa za neupisana osmake

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012

BEOGRAD - Osmaci neraspoređeni nakon prvog upisnog kruga, danas popunjavaju i predaju listu želja za upis u srednje škole, u kojima je ostalo slobodnih mesta...Liste će popunjavati od 9 do 15 sati u svojim matičnim osnovnim školama, a slobodnih mesta ima u tehničkim školama, elektro i mašinskoj...

Nastavak na Kurir...

Niš: Slabo interesovnje za mašinstvo

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2012

U toku je predavanje lista želja za upis u srednje škole u drugom upisnom krugu. U Mašinsko-tehničkoj školi “15. maj” u prvom krugu popunjena samo polovina slobodnih mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Mjesta ima samo u stručnim školama

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2012

BANJALUKA - Budući srednjoškolci koji u junskom i julskom roku nisu zadovoljili uslove konkursa od danas do 12. jula imaju priliku da upišu srednje škole u kojima je ostalo slobodnih mjesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.