Hleb može i jeftinije

Izvor: RTS, 01.Nov.2012, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hleb može i jeftinije

Pančevačka pekara nudi hleb "sava" vodećim trgovinskim lancima po ceni od 42 dinara, što je 6,5 dinara manje od cene utvđene Uredbom Vlade Srbije.

Pekara "Pančevo" ponudila je vodećim srpskim trgovinskim lancima veknu hleba "sava" od brašna tipa 500 po maloprodajnoj ceni od 42 dinara, što je 6,5 dinara manje od cene utvđene Uredbom Vlade Srbije.

"U mogućnosti smo da po nižoj ceni odgovorimo na potrebe velikih trgovinskih lanaca" rekla je direktor pekare "Pančevo" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Biljana Jović.  

Za sada je tu ponudu prihvatio lanac prodavnica "Idea", pa će se jeftiniji hleb već od četvrtka prodavati u vodećim marketima na teritoriji Beograda, Južnog Banata i u Smederevu.

Vlada Srbije usvojila je 28. septembra uredbu kojom se cena vekne hleba "sava" od brašna T-500 u maloprodaji ograničava na 48,5 dinara, što je četiri i po dinara više od ranije maksimalne cene.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.