Izvor: Beta OMS, 31.Okt.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pekara “Pančevo“ ponudila velikim trgovinskim lancima hleb „Sava“ po znatno nižoj ceni

VEKNA – 42 DINARA! Dobra vest za gradjane! „Pančevačka pekara“, ponudila je veknu hleba „Sava“ od brašna T-500, vodećim srpskim trgovinskim lancima po daleko nižoj ceni od konkurentskih, tako da bi sa svim maržama (velikoprodajnom i maloprodajnom), uključujući i pdv, definitivna cena na rafu u marketu bila - 42 dinara!

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Dobra vest za građane - vekna hleba 42 dinara

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Okt.2012

PANČEVO - "Pančevačka pekara" saopštila je danas da je ponudila vodećim srpskim trgovinskim lancima veknu hleba „Sava“ od brašna T-500 po ceni od 42 dinara, što je znatno jeftinije od konkurentskih ponuda, pa i od cene određene uredbom republičke vlade.. . Računica govori, kako je predočeno,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.