Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, bez teže povređenih

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 08:54

Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, bez teže povređenih

U Beogradu su se sinoć dogodila tri saobraćajne nezgode, u kojima su lakše povređeni dva muškarca i jedna žena, navodi TV Prva.

Dve saobraćajke su se desile oko 19.30 časova u Uralskoj i Kumodraškoj, dok se treća dogodila oko 20 časova u Ulici Dragoslava Srejovića na Paliluli.

U odnosu na prethodne vikende zabeležen je nešto veći broj intervencija Hitne pomoći, odnosno 107, od kojih je 33 bilo na javnim mestima, a gradjani su se najviše žalili na respiratorne probleme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna pomoć na licu mesta pregleda decu: Sudar u Beogradu, muškarca drže na ulici s lisicama na rukama, saobraćaj zatvoren

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 21.30 časova, obustavljen saobraćaj ka Južnom bulevaru..U Žičkoj ulici oko 21.30 časova, dogodila se saobraćajna nesreća gde su se sudarila dva automobila...U čeonom sudaru učestvovala su dva vozila, a kako javljaju novinari sa lica mesta, muškarac kog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.