Hitna pomoć: Pet saobraćajnih nesreća, devet povredjenih, od kojih tri teže

Izvor: Beta, 26.Maj.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Pet saobraćajnih nesreća, devet povredjenih, od kojih tri teže

U saobraćajnim nesrećama u Beogradu povredjeno je devet osoba, od kojih tri teško, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.Muškarac (22) i žena (33) lakše su povredjeni, a druga žena (25) teško u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.15 u Ulici Mileve Marić Ajnštajn.Dva maloletnika teško su povredjena sinoć oko 23.50 kada je tramvaj udario motociklistu u Nemanjinoj ulici.Muškarac (32) lakše je povredjen u nesreći na Bulevarau kralja Aleksandra sinoć nešto pre 22.00.U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na kružnom toku kod Ulice Dr Ivana Ribara i Vojvodjanske ulice povredjene su dve osobe, koje su zbrinute na licu mesta. Nesreća se dogodila oko 23.00.Jedan muškarac lakše je povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.20 na Mostarskoj petlji.Hitna pomoć obavila je noćas 103 intervencije, a pomoć su mahom tražili astmatičari.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U saobraćajkama u Nišu povređeno četvoro

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2018

Motociklista koji je imao suvozača, oborio je pešaka sinoć oko 19 sati u Somborskoj ulici, a u ovoj nezgodi lakše je povređeno svo troje učesnika. Još jedna nezgoda desila se jutros u Nišu, naveli su iz policije, kada je "punto" niških tablica sleteo s puta i udario u metalnu ogradu u Negotinskoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.