Pet udesa tokom noći u Beogradu, devet povređenih

Izvor: RTS, 26.Maj.2018, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet udesa tokom noći u Beogradu, devet povređenih

Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Dva mladića, starosti od 17 godina, teško su povređena kada je tramvaj u 23.50 časova u Nemanjinoj ulici oborio motocikl na kojem su se nalazili, te su prebačeni u Urgantni centar.
Na lice mesta su upućene dve lekarske ekipe, a jedan mladić je zadobio teške >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i višestruke povrede, dok je drugi imao prelom leve noge.
Jedan muškarac lakše je povređen u udesu u 4.27 časova na Mostarskoj petlji, u smeru ka beogradskom sajmu, odnosno Bulevaru Vojvode Mišića, i odvezen je u Ugrentni centar.
U 23 sata došlo je do udesa na uglu dr Ivana Ribara i Vojvođanske, na kružnom toku, a dva muškarca, starosti od 24 i 27 godina, prijavila su bol u leđima, te nisu vožena dalje.
Jedan muškarac (32) zbrinut je na licu mesta nakon saobraćajne nesreće u 21.55 časova u Bulevaru kralja Aleksandra.
U saobraćajnoj nesreći u 19.16 časova u ulici Mileve Marić Ajnštajn, na poligonu, lakše su povređena dvojica muškaraca, starosti od 22 i 33 godine, dok je jedna devojka (25) teško povređena jer je zadobila prelom potkolenice, a svi su prevezeni u Urgentni centar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići (17) povređeni kada je TRAMVAJ OBORIO MOTOCIKL

Izvor: Blic, 26.Maj.2018

Dva mladića, starosti od 17 godina, teško su povređena kada je tramvaj u 23:50 časova u Nemanjinoj ulici oborio motocikl na kojem su se nalazili, te su prebačeni u Urgantni centar, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Blic...

NOĆ U BEOGRADU: Devetoro povređeno u pet saobraćajnih nesreći

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2018

Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Dva mladića, starosti od 17 godina, teško...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.