Hitna: Dvoje mladih lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 08:15

Hitna: Dvoje mladih lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi

U Belegiškoj ulici u Batajnici sinoć u 22.34 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve mlađe osobe lakše povređene, rekli su jutros u Hitnoj pomoći.

Mladić starosti 24 godine je sa lakšim povredama kolima hitne pomoći prevezen u KBC Bežanijska kosa, a 25-godišnja devojka prevezena je u Urgentni centar, takođe sa lakšim povredama.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla relativno mirno.

Dežurale su 22 ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hitne pomoći i intervenisale su ukupno 100 puta, od toga 12 intervenicja je obavljeno na javnim mestima.

Najviše su se javljali hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Kao i prethodnih dana bilo je poziva zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Dve osobe lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Batajnici

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2024

U saobraćajnoj nezgodi sinoć oko 22.30 na uglu Ulice mladih gorana i Belegiške u Batajnici dve osobe su lakše povređene, rekli su za Betu iz beogradske službe Hitne pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.