Heroj: Izvukao ženu iz zapaljenog džipa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj: Izvukao ženu iz zapaljenog džipa (VIDEO)

Heroj SAD! Kris Rejč (31) je na hjustonskoj benzijskoj stanici spasio ženu kada je izvukao iz zapaljenog džipa, rizikulući tako svoj život.

"Čuo sam jaku eksploziju, video vatru, odmah pretrčao ulicu i ugledao džip koji je počeo da gori", izjavio je Rejč, koji se borio sa dimom i plamenom da iz automobila izvuče onesvešćenu ženu vozača.

Heroj ipak tvrdi da to nije, već da je pošao za svojim instinktom i uradio jedinu ispravnu stvar u tom trenutku. Sigurnosne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kamere snimile su ceo udes kada je žena svojim SUV-om udarila u automobil koji je izlazio s benzinske stanice, a potom udarila i u pumpu, što je izazvalo eksploziju.

Očekuje se da će se žena koja je izazvala nesreću oporaviti u potpunosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.