Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2024, 15:46

Hemofarm dobitnik priznanja "Najbolji poslodavac" za 2024. u BiH, treću godinu zaredom

BANJALUKA – Treću godinu zaredom Hemofarm je dobitnik priznanja „Top Employer“ (Najbolji poslodavac) za 2024. u Bosni i Hercegovini i Srbiji od strane „Top Employers Institute“, nezavisne organizacije koja globalno ocjenjuje kompanije u pogledu njihove posvećenosti ljudskim resursima. U isto vrijeme, status STADA grupe kao poželjnog mjesta za rad potvrđen je proglašenjem za najboljeg poslodavca u Evropi za 2024. godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Hemofarm dobitnik priznanja „Najbolji poslodavac 2024“ u Srbiji treću godinu zaredom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2024

Treću godinu zaredom Hemofarm je proglašen Najboljim poslodavcem (Top Employer) u Srbiji i Bosni i Hercegovini od strane „Top Employers Institute“, nezavisne organizacije koja globalno ocenjuje kompanije u pogledu njihove posvećenosti ljudskim resursima. U isto vreme, status STADA grupe kao poželjnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.